Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ایرانگردی و جهانگردی پس از شش ماه از انتصابش اولین نشست خبری خود را با شماری از وعده‌ها برگزار کرد و درباره سرانجام سرویس‌های بهداشتی و املاک در اختیار این شرکت سخن گفت. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، خشایار نیکزاد در این نشست خبری که ۱۱ آذرماه در سالن فجر ارگ آزادی برگزار شد، بیان کرد: این شرکت کاملا دولتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سبقه آن به مصوبه سال ۸۲ مجلس در خصوص انتقال معاونت جهانگردی از وزارت ارشاد و ایجاد یک سازمان به نام میراث فرهنگی برمی گردد.

وی گفت: این شرکت با چهار سال تأخیر در سال ۸۶ به ثبت رسید و کلیه امور تصدی گری به این شرکت واگذار شد و در اساسنامه آن هم قید شده که شرکت توسعه ایرانگردی و جهانگردی نامیده شود و به عنوان بازوی اجرایی سازمان میراث فرهنگی عمل کند. این شرکت اساسنامه بازی دارد که هر اقدامی در آن قابل اجرا است. من زمانی که وارد این شرکت شدم، پرسنل نه قرارداد داشتند و نه حقوق گرفته بودند. حتی آرم این شرکت با شرکت توسعه گردشگری یکی بود، این مشکلات اکنون حل شد.

وی درباره اقدامات قابل انجام در این شرکت گفت: یکی از این موارد که در ارتباط با لغو روادید روسیه است، مربوط به توافقنامه بین دو کشور است. وزیر میراث فرهنگی در نظر دارد؛ شرکت مادرتخصصی ایرانگردی و جهانگردی با درآمدی که حاصل از این لغو روادید به دست می‌آید در کشور روسیه برای معرفی ایران تبلیغ کند.

نیکزاد با بیان اینکه لغو روادید برای تور‌های گروهی پنج نفر به بالا خواهد بود، ادامه داد: در چند ماه آینده این اقدامات انجام خواهد شد و در کشور روسیه به تبلیغ ایران می‌پردازیم. روس‌ها از آنجایی که کوه ندارند، به ورزش‌های کوهنوردی و اسکی علاقه‌مند هستند، بنابراین می‌توانیم آن‌ها را در این زمینه‌ها جذب کنیم.

الحاق نمایشگاه صنایع دستی با گردشگری در بهمن ماه

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی ایرانگردی و جهانگردی تصریح کرد: نمایشگاه امسال گردشگری با نمایشگاه عیدانه صنایع دستی مشترکا در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران از ۲۳ تا ۲۶ بهمن برپا خواهد شد. قصد داریم تا یک روز به این نمایشگاه اضافه شود. ۴۵ هزار متر مربع زمین این نمایشگاه بوده که در تقویم ثبت شده است، ما می‌خواهیم آن را به ۶۰ هزار متر مربع برسانیم.

وی همچنین درباره پروژه سرویس‌های بهداشتی که به این شرکت واگذار شده بود، گفت: مصوب شده بود که هزار سرویس بهداشتی در بین راه‌ها توسط این شرکت به سرانجام برسد. ۵۵۰ سرویس بهداشتی مکان یابی و احداث شده که بالغ بر ۴۰۰ سرویس آماده است. متأسفانه اعتبارات آن در سال‌های پیش کم شده بود. ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای آن در نظر گرفته شده بود که امکان کامل شدن پروژه‌ها با این اعتبار وجود نداشت. امسال بالغ بر ۱۹ میلیارد تومان اعتبار به آن اختصاص دادند و توانستیم بخشی از آن را کامل کنیم. نظرمان این بود ۲۷ سرویسی که بالای ۷۰ درصد عملیاتشان انجام شده بود را تکمیل کنیم منتها، چون اعتبار نداشتیم برای سازنده و پیمانکار هم این اقدام اقتصادی نبود. مشاوری در این زمینه گرفتیم که استان به استان گزارش تهیه کرد و وضعیت پیمانکاران قبلی را هم مشخص کردیم.

نیکزاد از پیشنهاد ایجاد سرویس بهداشتی الکترونیک خبر داد و گفت: با مدیر پایگاه‌های میراث جهانی صحبت کرده و پیشنهاد دادیم که برای توریست خارجی، سرویس بهداشتی با تکنولوژی روز در باغ فین کاشان ایجاد شود. این نمونه منحصر به فردی خواهد بود که توریست با سکه‌های دلار یا یور می‌تواند از آن استفاده کند.

نیکزاد درباره بلیت الکترونیک هم بیان کرد: از سال ۸۶ این شرکت با همکاری بخش خصوصی سامانه بلیت الکترونیک کاخ موزه‌ها و اماکن گردشگری را آغاز کرد. ۷۵ موزه و مکان گردشگری تحت پوشش قرار گرفتند. درصدد هستیم که این آمار را به ۸۰ بنا برسانیم.

۲۴ هزار خانه از ۳۰۰ هزار خانه مسافر ساماندهی شده اند

وی درباره خانه مسافر‌ها نیز گفت: ۳۰۰ هزارخانه مسافر داریم که غالبا ساماندهی نشده اند. سامانه الکترونیکی ایجاد شده است که هر کسی به عنوان مجری وارد آن می‌شود می‌تواند اطلاعات هویتی خود و ملکش را ثبت کند. تاکنون ۲۴ هزار واحد از ۳۰۰ هزار واحد ساماندهی شده اند.

نیکزاد در پاسخ به سؤال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه این خانه مسافر‌ها هنوز یک سایت مشخصی برای معرفی مکان و هویت خود ندارند و سامانه فعلی پاسخگوی نیاز مسافر نیست، گفت: هنوز این سامانه در بخش رزرو مشکل دارد. اسناد هویتی و مالکیتی افراد را شناسایی می‌کنیم و افراد در صورت داشتن مجوز از وزارت میراث فرهنگی، امکان ثبت خانه خود را در این مسافر را دارند.

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی ایرانگردی و جهانگردی همچنین درباره تطبیق و استانداردسازی هتل‌ها که قرار بود این شرکت انجام دهد، بیان کرد: استانداردسازی هتل‌ها توسط بخش خصوصی انجام می‌شد که از آن گرفته شد. در قالب سامانه‌ای این اقدام نیز در حال تدوین است. امیدواریم استانداردسازی واقعی را انجام دهیم. سامانه آن برای اواخر آذرماه تکمیل می‌شود و از دی ماه آغاز به کار خواهد کرد. در نظر داریم ساماندهی تأسیسات گردشگری را هم در این سامانه وارد کنیم.

نیکزاد از برگزاری مراسم شب یلدای امسال در کاخ نیاوران خبر داد و گفت: در نظر داریم تا کارت ارزی را نیز آماده کنیم. این فعالیت هم با شرکت تفریحاتی به قرارداد رسیده است و در حوزه بلیت الکترونیک و کیف پول، زیرساخت‌های آن را آماده کرده ایم به این صورت که ارز را از مبادی ورودی به کشور با قیمت روز از مسافر تحویل می‌گیریم و کارت به او می‌دهیم. زمانی که از کشور خارج شد، باقیمانده پولش را با همان نرخ ارز به او برمی گردانیم.

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی ایرانگردی و جهانگردی گفت: با صحبتی که با مسئولان فرودگاه امام (ره) انجام داده ایم قرار شده کانتری بگیریم که از همان جا کارت ارزی به مسافران داده شود و مسافران از همین فرودگاه اقدام به رزرو مکان اقامتی خود کنند. چون متأسفانه دیده شده که راننده ها، گردشگر را سوار می‌کنند و با قیمت‌های نجومی آن‌ها را به خانه مسافر‌هایی که عمدتا مسافر ندارند، می‌برند.

بازهم ورود به گردشگری سلامت این بار توسط شرکت مادرتخصصی گردشگری

وی تصریح کرد: در نظر داریم در گمرک آستارا و بیله سوار دو دفتر برای ساماندهی توریست سلامت ایجاد کنیم. سامانه‌ای نیز برای این منظور آماده شده که هر توریستی که وارد می‌شود، بتواند حتی از خارج از کشور در آن ثبت نام کرده و بیمارستان و محل اقامتش را نیز رزرو کند.

نیکزاد درباره واگذاری غرفه ایران در نمایشگاه‌های خارجی به این شرکت نیز گفت: به تازگی به ما ابلاغ شده که با مشارکت بخش خصوصی بتوانیم پرقدرت در نمایشگاه‌های گردشگری خارجی حاضر شویم. یکی از این نمایشگاه ها، فیتور اسپانیا است. در ITB برلین هم شرکت خواهیم کرد. البته بیشتر کار‌های مربوط به نمایشگاه فیتور را کانون ایرانگردی و اتومبیلرانی انجام داده است.

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی ایرانگردی و جهانگردی افزود: این شرکت به اشتباه وارد اصل ۴۴ و واگذاری شرکت‌ها شده است. امسال در لایحه بودجه‌ای رئیس جمهور این شرکت به عنوان شرکت مجری تشخیص داده شد. البته ما فقط در بحث سرویس‌های بهداشتی اعتبار عمرانی داریم. امیدواریم که از اصل ۴۴ بیرون بیاید. این شرکت، چون امور اجرایی وزارتخانه را انجام می‌دهد، در حال حاضر ضررده نیست. درباره میزان سوددهی آن نیز با هم باید حسابرس‌ها محاسبه کنند.

نیکزاد درباره املاک در اختیار این شرکت نیز بیان کرد: لیست دقیقی از دارایی هایمان نداریم، ولی برای ۶۸ ملک وکالت نامه گرفته ایم که از این تعداد ۵۲ ملک در اختیار ارگان‌های دیگر که عمدتا نظامی هستند، قرار دارد. امیدواریم که از این مکان‌ها تعدادی را بتوانیم به نام خودمان سند بگیریم. بخشی از این املاک، زمین و بخشی هم هتل هستند. دولت ۱۳۷ هتل را در قالب بدهی به سازمان تأمین اجتماعی داد که بقیه آن همان ۶۸ ملک است. همه مهمانسرا‌های ایرانگردی و جهانگردی غیر از آن‌ها که برای سازمان بازنشستگی بود، الباقی اموالی است که باید به ما تحویل داده شود.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر اینکه بیشتر فعالیت‌های معاونت گردشگری در این شرکت انجام می‌شود، گفت: همه امور تصدی گری باید توسط شرکت مادرتخصصی انجام شود. معاونت گردشگری امور مربوط به حاکمیتی را انجام می‌دهد. البته در بحث نمایشگاه ها، قطعا مشارکت بخش خصوصی و تشکل‌های گردشگری را در اولویت قرار خواهیم داد. منبع: خبرگزاری مهر

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: باغ فین ایرانگردی جهانگردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۷۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت طوفان و تند باد به زیر ساخت و شبکه برق هرمزگان

محمد کریمی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان گفت: طوفان و تندباد اخیر بیش از ۸۹۰ میلیارد ریال به زیرساخت‌ها و شبکه برق استان خسارت زد که بیشترین خسارت‌ها با ۵۵۰ میلیارد ریال مربوط به زیرساخت‌های آسیب دیده برق در جزیره قشم است.

وی افزود: از همه ظرفیت‌های قانونی برای تامین و توزیع بهینه برق خصوصا در جزیره قشم بهره‎ می‌گیریم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان طول خطوط توزیع برق خسارت دیده در جزیره قشم را حدود ۲۴ کیلومتر و تعداد تیر‌های فشار متوسط و فشار ضعیف را ۳۵۳ عدد اعلام کرد.

کریمی گفت: ۲ دستگاه ترانس نیز در حوادث تند باد و طوفان خسارت دید که نیرو‌های عملیاتی این شرکت به سرعت نسبت به رفع خرابی‌ها اقدام کردند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان افزود: شهرستان بندرلنگه و سپس مناطق برق ناحیه یک بندر عباس و بندرخمیر هم در رتبه‌های بعدی میزان خسارت شامل سقوط و خسارت پایه و ترانس قرار دارند که بیشتر آن ترمیم و جایگزین شده است.

کریمی گفت: ترمیم و بازسازی شبکه‌های آسیب دیده از سیل به‌ویژه در قشم و بندرلنگه در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شد.

وی افزود: نیرو‌های عملیاتی با مشارکت کم‌نظیر مردم در بندرلنگه در شرایطی سخت و زمینی باتلاقی ۳۰ اصله پایه چوبی نصب کردند و بعد از تلاش ۴۸ ساعته شبکه روستای حسینیه این شهرستان برقدار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • توزیع ۱۰۰۰ قلم دارو در داروخانۀ هلال‌احمر لرستان
  • جریمه ۷۹ میلیون دلاری شرکت هواپیمایی به خاطر فروش بلیط
  • روایت ژنرال اسرائیلی از برنامه 3 میلیارد دلاری برای بمباران ایران!
  • روایت ژنرال اسرائیلی از سرمایه گذاری 3 میلیارد دلاری برای بمباران تاسیسات اتمی!
  • مدیرعامل جدید شرکت توزیع نیروی برق اهواز معارفه شد
  • خسارت طوفان و تند باد به زیر ساخت و شبکه برق هرمزگان
  • چرا بعد از دستشویی، شستشو با آب بهتر از پاک کردن با دستمال است؟
  • ◄ تکذیب نقل قول ذکر شده از مدیرعامل راه آهن در پیامک ارسال شده برای کارکنان
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
  • فولادمبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی ایران