Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مسئول کمیته آمار و برنامه‌ریزی ستاد اجرایی خدمات سفر کاشان گفت: بیش از ۱۵۰هزار نفر گردشگر از آثار تاریخی کاشان بازدید کردند. - اخبار استانها -

علیرضا عبدالله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در  کاشان  ضمن اشاره به بازدید بیش از 150هزار نفر گردشگر از آثار تاریخی شهرستان کاشان اظهار داشت: این آمار از تاریخ 28 اسفندماه 1400  تا پایان روز دوم فروردین 1401 بر اساس بازدید از 25  اثر تاریخی طبیعی و موزه و مذهبی در چهار شهر کاشان، قمصر، نیاسر و برزک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر کمیته گردشگری الکترونیک شهرستان کاشان افزود: مجموعه جهانی باغ تاریخی فین کاشان با بازدید بیش از 35 هزار نفر رتبه اول بازدید گردشگران را در بین آثار تاریخی شهرستان کاشان دارا است.

وی تصریح کرد: آبشار نیاسر با 30هزار نفر و باغ تاریخی تالار نیاسر با 20هزار نفر بازدید به ترتیب در رتبه های دوم و سوم  بازدید گردشگران قرار دارند و در بین خانه‌های تاریخی، خانه تاریخی بروجردی با بیش از هفت هزار گردشگر و خانه تاریخی طباطبایی با چهار هزار و 500 گردشگر در رتبههای برتر قرار دارند.

جاذبه‌های گردشگری گناباد/ روستای "ریاب" قدیمی‌ترین روستای گلی ایران با قدمتی هزار ساله+فیلمنوروز در منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد + تصاویرجاذبه‌های گردشگری مرکز استان کردستان/جاهای دیدنی که دل هر گردشگری را آب می‌کند

عبدالله‌زاده ضمن اشاره به دیگر جزئیات بازدید از ابنیه تاریخی کاشان افزود: از موزه ملی کاشان واقع در باغ فین پنج هزار و 600 نفر، محوطه باستانی سیلک بک هزار و 900 نفر و حمام سلطان امیراحمد یک هزار و 700 نفر بازدید کرده‌اند.

انتهای پیام/801/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آثار تاریخی هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۳۷۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است


به گزارش صدای ایران از انتخاب،آسوشیتدپرس در گزارشی تفصیلی به بررسی تأثیر تحریم‌های اقتصادی بر فعالیت‌های قالی‌بافان سنتی در ایران پرداخته است که با چالش‌های زیادی مواجه هستند.

به نوشته این خبرگزاری، بازار تاریخی کاشان در مرکز ایران، با فرش‌های ابریشمی نفیس خود در جهان شناخته می‌شود، اما به دنبال فروپاشی توافق هسته‌ای جمهوری اسلامی با قدرت‌های جهانی، و افزایش تنش‌های گسترده با غرب، بافندگان این قالی‌ها برای فروش محصولات خود دچار مشکل هستند.

بر اساس آمار گمرک دولتی ایران، صادرات فرش این کشور که دو دهه قبل بیش از دو میلیارد دلار بود، در سال گذشته خورشیدی به کمتر از ۵۰ میلیون دلار کاهش یافته است.

این خبرگزاری نوشت: با توجه به شرایط ایران، گردشگران خارجی کمتری به این کشور سفر می‌کنند، و از طرفی، به دلیل مشکلات انجام معاملات بین‌المللی، فرش‌های ایرانی به فروش نمی‌رسند.

به گفته علی فائز، صاحب یک مغازه فرش‌فروشی در بازار کاشان، آمریکایی‌ها از بهترین مشتریان فرش ایرانی بودند که اشتیاق فراوانی برای خرید این کالای لوکس داشتند، و در گذشته فرش‌های زیادی می‌خریدند.

صنعت قالی بافی کاشان در فهرست «میراث فرهنگی ناملموس جهانی» یونسکو به ثبت رسیده است.

بسیاری از بافندگان فرش‌های ایرانی، زن هستند و مهارت‌های لازم برای آفرینش این محصول سنتی نسل به نسل منتقل می‌شود. بافت یک فرش نفیس فرآیندی پیچیده دارد و ممکن است ماه‌ها طول بکشد.

این خبرگزاری در بخشی از گزارش خود نوشت: گردشگران غربی و خارجی برای دهه‌ها بهترین مشتریان فرش‌های ایرانی بودند و در سفر خود به این کشور فرش‌های نفیس را به‌عنوان یادگاری یا سوغاتی می‌خریدند.

در بیش از چهار دهه گذشته، واردات فرش ایران به آمریکا چند بار توسط دولت‌های مختلف ایالات متحده ممنوع و آزاد شده است. پس از فروپاشی برجام، ورود فرش‌های ایرانی به ایالات متحده بار دیگر قدغن شد.

ممنوعیت واردات فرش ایران به آمریکا، از بهترین بازار‌های جهانی این کالای لوکس، ضربه سنگینی برای قالی‌بافان ایرانی محسوب می‌شود.

به گفته عبدالله بهرامی، رئیس سندیکای ملی تولیدکنندگان فرش دستباف، ارزش صادرات سالانه فرش ایران به آمریکا پیش از تحریم حدود ۸۰ میلیون دلار بود.

کاهش مسافرت گردشگران آمریکایی و اروپایی به کاشان یکی از دلایل دیگر وضعیت بد اقتصادی قالی‌بافان است. با توجه به شرایط کنونی در ایران و منطقه، تقریبا ورود این گردشگران به کاشان که بهترین مشتریان فرش ایرانی هستند، تا حد زیادی متوقف شده است.

دیگر خبرها

  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • اینجا آثار تاریخی را با زباله تزئین می‌کنند!
  • بازدید بیش از ۲٠ هزار گردشگر از اماکن تاریخی شهرداری کاشان
  • جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی
  • بازدید بی‌سابقه گردشگران از باغ جهانی فین کاشان
  • بازدید بی‌سابقه گردشگران از باغ جهانی فین
  • ۹۴۰ اثر تاریخی زنجان در فهرست آثار ملی ثبت شده است
  • تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است
  • بازدیدهای سرزده و شهرستانی ادامه دارد؛مدیران آماده و به گوش باشند
  •  جیب‌بُرترین شهرهای اروپا برای گردشگران کدام‌ها هستند؟